TürkçeBayrakCriminal Case Viki Türkiye'ye Hoş Geldiniz!TürkçeBayrak

Bu viki, bir Pretty Simple yapımı olan Criminal Case'e özel olarak kurulmuştur.
Bu vikide, kurulduğu 9 Haziran 2013 tarihinden beri 2.178 sayfa, 108.496 düzenleme ve 13.118 adet resim bulunmaktadır.
Bu viki, aşırı derecede şaşırtıbozan içermektedir. Aynı zamanda argo kelimeler ve şiddetli sayılabilecek içerik ve resimler barındırmaktadır.
Criminal Case Wiki ayrıca şu dillerde mevcuttur: İngilizceBayrak, İspanyolca, Endonezyaca, Brezilya Portekizcesi.

Hakkında En Son Faaliyetler Forum S&C Sayfa Kuralları Sayfa Yönetimi İmla Kılavuzu

İçerik

Criminal Case Hakkında
Criminal Case (kısaca CC), ilk olarak 15 Kasım 2012'de yayınlanmış, Facebook üzerinden oynanabilen, polisiye temalı bir gizli nesne bulma oyunudur. Paris merkezli bir oyun firması Pretty Simple tarafından geliştirilen Criminal Case'in yaklaşık 10 milyondan fazla kullanıcısı vardır. Criminal Case, 9 Ekim 2013'te "Yılın Facebook Oyunu Ödülü"'nü almıştır.

"Criminal Case"te oyuncu, cinayetleri çözmekle görevli bir cinayet dedektifi rolünü üstlenmektedir. Oyuncu suç mahallerinden gereken delilleri toplayabilmek için ekranda beliren nesnelere tıklamalıdır. Arka arkaya bulunan nesneler daha fazla puan kazandırır. Oyuncu sahneleri oynadıkça ve yüksek puanlar elde ettikçe yıldız kazanır ve kazanılan yıldızlar delilleri inceleme, şüphelileri sorgulama ve gerektiği durumlarda bir sonraki bölüme geçme veya bir sonraki vakayı açmada kullanılır. Soruşturmanın sonunda oyuncunun önüne bütün şüpheliler gelir ve oyuncu, bu şüphelilerden katil profiline tamı tamına uyanı tutuklar. Oyuncu doğru şüpheliyi tutuklamış ise vaka çözülmüş demektir. Bir sonraki vakayı açmak için ise oyuncu, ana soruşturmanın ardından gelen ek soruşturmayı tamamlamalıdır. Fakat bu durum oyunun ilk vakası için geçerli değildir.

Son Vakalar

Bütün Vakalar
Grimsborough Vakaları

Pasifik Koyu Vakaları
Dünya Turu Vakaları
Geçmişin Gizemleri Vakaları
Komplo Vakaları
Zamanda Yolculuk Vakaları
Doğaüstü Soruşturmalar Vakaları

Makale
DianeParkerKomplo

Diane Parker (d. 1971) Criminal Case'in beşinci sezonunda görünen bir ana karakterdir. Parker, Zafer Kıvılcımları'nda şüphelidir.

Diane, Grimsborough Emniyet Müdürlüğü'nin mevcut amiridir ve 47 yaşındadır. Diane, uzun kıvırcık kahverengi saçlıdır ve üzerine camgöbeği bir polis üniforması, onun altına ise çini sarısı bir gömlek giyer. Diane ayrıca bir çift halka küpe ile gümüş ile zümrüt kolye takar.

Ebeveynleri polis olan Diane, polis akademisini birincilikle bitirmiştir. Diane, emniyet müdiresi olarak liyakate ve pratikliğe önem veren birisidir ve sakin olduğu kadar sıkı bir mizaca sahiptir. Diane bunun yanı sıra caz müziğini sever ve kocasıyla sakin akşamlar geçirmekten hoşlanır.

Zafer Kıvılcımları'nda göz damlası kullanır ve düğüm atmayı bilir.

Devamını oku...

Eski makaleler: Giulietta CapecchiSOMBRAJack Archer

Criminal Case Oyna!
Oynacrmnlcase

Galeri

Anın Sözü
"Hannah Choi: Selam Amy, nasılsın? Eski mutlu haline döndün mü?
Amy Young: Bir insan öldü Hannah, benim nasıl hissettiğim kimin umurunda! Rex Logan'ı öldürmekte kullanılan asidi kimin satın aldığını buldun mu?
Hannah Choi: Anladık Amy, çemkirmene lüzum yok! Yakında Havai gömleği giyip ucuz içkiler içmeye de başlarsın sen...
"
―Hannah Choi ve Amy Young[Kaynak]

Anket
Yedinci sezonun ilk bölgesi "Batı"ya puanınız kaç?

5

0

0

1

3

Kasım 20, 2019 üzerinde 11:48 anketi oluşturuldu ve 9 kişi oy verdi.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.